100% БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА В БЪЛГАРСКО СПИСАНИЕ ПО ПСИХОЛОГИЯ – 2017 г.

BPS Logo

Уважаеми колеги и приятели,

Ако сте член на Дружеството на психолозите в България (ДПБ), вписан в Публичния регистър на психолозите – 2017 година, или психотерапевт – регистриран в Българска асоциация по психотерапия, можете да рекламирате безплатно в Българско списание по психология-2017 (бр.1-4)  вашата практика, продуктите и дейността на организацията, в която работите. Това е една от предоставяните услуги за членовете на ДПБ – регистрирани психолози, също както и безплатния им абонамент за самото списание.

В момента приемаме предложения за публикации в броевете на Българско списание за 2017 г. в една книжка. Те ще излезат от печат в края на октомври 2017 и ще бъдат разпространявани по време на Осмия национален конгрес по психология – София, 3-5- ноември 2017 г.

За да включите и вашата реклама в тази книжка, моля изпратете ни я в електронен формат (MSWord – .docx) не по-късно от 5 септември 2017 г.

Размерът на рекламата не може да е по-голям от една стандартна страница – формат А4. Оттук можете да изтеглите и разгледате като мостра една примерна реклама одобрена за публикуване.

Колегите, които не са членове на ДПБ и/или БАП и не са вписани в Публичния регистър на психолозите – 2017 г. и Регистъра на психотерапевтите на БАП също могат да изпратят за публикуване свои реклами, но срещу заплащане. Условията за публикуване са представени тук.

Очакваме предложенията ви до 5 септември 2017 г.

journal@psychology-bg.org

http://www.psychology-bg.org

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s